Ryssland - Kanada

FYFAN VILKEN JÄVLA MATCH, JAG FÅR HELT SERIÖST ORGASM SNART! DEN HÄR MATCHEN ÄR FAN BÄTTRE ÄN SEX!


Jag chillar till en grym hockeymatch

10 mål i en jävla kvartsfinal mellan de två starkaste lagen på papperet, helt sjukt. Kanada briljerar, Ryssland är på väg framåt och Nabokov sög. 14:49 kvar av matchen, ännu kan mycket hända...


Galet bra, jag gick och skaffade afro i periodpausen.

Okej, jag kanske överdrev en smula angående att matchen är bättre än sex. Men det är inte långt ifrån...

Just chillin' again

Idag har jag och Max gjort en makeover i vardagsrummet, temat blev "flummigt". Det var några sjuka idéer som ploppade upp, men resultatet blev rätt nice. Känns som ett annat rum typ.

PZ

Boring!

Jag har precis kommit på att det är astråkigt att blogga, speciellt när det inte är någon som kommenterar. Det är fan bara det som är roligt med en blogg, kommentarerna alltså! Så jag funderar på att lägga ner mitt försök att bli känd genom bloggandet, kanske kan bli känd genom att sätta på kungen i röven eller nåt istället.

PZ

Let's go to the adult correctional facility

Igår kväll kikade jag på long track (skridskor) 5000 m i 2 timmar enbart för att jag inte orkade byta kanal. Höjden av lathet? Helt värdelöst var det hur som helst!

Idag har jag varit effektiv i alla fall. Diskning och städning blev det, så nu kan jag lägga mig med gott samvete. Fick besök av miss J också, det var trevligt! Vi kikade på film och bara chillade. "Let's go to prison" blev det, helt okej rulle. Lite seg om man sett den tidigare dock!
Jag kommer nog ha träningsvärk i händerna imorgon efter allt masserande, men men, I didn't mind :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, plugga lite teori kanske?

I'm not crying; honey, I'm dying...

Precis hemkommen från Falun där jag spenderade några timmar med miss J. Blev lite shopping, hittade en t-shirt och en sweet farfarströja. Bilder kan komma senare. Det var ganska trevligt. På vägen hem stannade vi till på Subway i Blge och käkade lite, rätt överskattat ställe imo och det var längesen jag var så förvirrad. Sen blev vi stående efter riksan, var någon sopa som hade kört in i mitträcket. Det går bara att sammanfattas med ett enda ord; ovasst!

Får se vad som händer ikväll, rätt oklart för tillfället. Johan pratar om utgång - jag känner mig lagomt opepp. Känner bara för att sitta hemma och mysa, men men, det visar sig helt enkelt.

Jag har en konstig känsla i kroppen för tillfället, jag vet inte om det är bra eller dåligt, men om jag ska vara ärlig så känns det rätt så dåligt.

Nasty bunny

Jag bara sprutar ur mig blogginlägg som en kåt kanin och läsarantalet är redan uppe i minst 3 personer. Alla inlägg lika värda, alla lika intressanta. Mitten av början på min tid som framgångsrik som sagt!

Nu ska jag borsta gaddarna och dricka apelsinjuice, eller kanske borsta tänderna i apelsinjuice? Det återstår att se.

Hörs imorrn! Då ska jag bjuda på smaskiga överraskningar.

Just chillin'

Sitter och kikar på 'Anchorman' med Mathilda, rätt skön rulle. Idag har varit en helt okej dag, varken mer eller mindre. Käkade lite potatisgratäng med rullade lövbiffar fyllda med vitlöksost, rätt gott. Blev lite glass efteråt, också rätt gott.
Får se vad som händer i helgen. Imorgon ska jag förbi vid mamma och hämta lite cash och förhoppningsvis kan det bli lite trevligt fram emot kvällen. Men det är sånt som visar sig helt enkelt :)

Läste nyss att Bo Holmberg har dött, det var ju tråkigt.


--


"While I sleep, I dream of you, and when I wake, I long to hold you in my arms. If anything, our time apart has only made me more certain that I want to spend my nights by your side, and my days with your heart."

D to the AGENS, eller var det kanske Ahlgrens?

Det är tydligen jävligt coolt att köra en så kallad "Dagens". En lista som handlar om dagens olika saker helt enkelt. So here we go!

DAGENS VILL HA:
Fred på jorden och en pansarvagn
DAGENS KLÄDSEL: Svarta chinos, vit loosefit t-shirt och en blå cardigan med huva. (Vita strumpor och ett par svart-randiga kallingar)
DAGENS FRISYR: Messy
DAGENS LÅT: Timo Räisänen - About you now
DAGENS PLANER: Var att mysa med syster och far, blev god mat och lite Fifa 09
DAGENS SAKNAD: Shibby och fröken Efraimsson
DAGENS DUMMASTE: Att mitt kaffe tog slut
DAGENS MISSLYCKANDE: Vann bara med 2-0 i en Fifa-match
DAGENS DROG: iPhone, eller rättare sagt Assassin's Creed
DAGENS KÖP: Någon slampa utanför Athena Bar, hon tog bara 100 spänn för en timme och det fick det väl vara värt
DAGENS GODIS: Marabou Mjölkchoklad och Sourcream & Onion Chips
DAGENS HUMÖR: Glatt och glansigt
DAGENS CITAT:  "Bangkok är också ett rövhål"
DAGENS ROLIGASTE: Med tanke på att klockan var efter tolv borde det räknas som "idag", mitt ben dog

Here we go again

Tredje gången gillt, eller vad är det man brukar säga?

Kan ju börja med att säga att den här bloggen finns till enbart för att jag ska bli känd. Bra, nu slipper alla tusentals framtida läsare spekulera i det. Vad kommer jag då att skriva om? Allt mellan tummen och pekfingret i stort sett, det jag känner för och det som kommer få mig känd. Jag kommer inom några veckor att dominera hela bloggsverige med mina hyperintressanta och superdupervärda inlägg


Varje historia har en början, en mitt och ett slut. Det här är början på slutet av min tid som random och mitten av början på min tid som framgångsrik! Så stay tuned!

PZ!

Om mig

Min profilbild

desu


Vem är då denna skumma filur? Jag heter Dennis Sundberg och är 20 år gammal och kommer från det exklusiva Säter i Dalarna.

Målet med denna blogg är enbart att jag ska bli känd så jag blir rik och får mingla med alla kändisar på stureplan. Nu vet ni.

Just ja, bloggen kommer att handla om allt mellan himmel och jord, så don't miss out on anything!
RSS 2.0