Mailish

Fick ett sött mail av min favorit, då blev jag glad :)


Nizza Hi

Hittade en par jäkligt schyssta skor som jag funderar på att klicka hem.


Vad tycks? :)

Enjoy!

Har lite tråkigt så tänkte dela med mig av lite bilder från i lördags!


Dagens onödigaste?

Satt på bussen till Borlänge idag och fick syn på en väldigt onödig sak när jag kom till Borlänge centrum. Det var en kvinna som stod och pratade i telefon och hade en handsfree ikopplad. Själva grejen med handsfree är väl precis som det låter, att händerna ska vara fria? Men den här kvinnan stod med mobiltelefonen i ena handen, mikrofonen till handsfreen i andra och hörsnäckorna i öronen. Helt plötsligt behövdes det två händer för att prata i mobilen istället för en hand som man använder i vanliga fall. Har man inte missuppfattat hela grejen med att ha en handsfree då?

Sen började jag tänka på det där och då slog det mig att det är väldigt vanligt att det förekommer och började samtidigt fundera över varför folk överhuvudtaget använder handsfree. 1+1=2, det går ju ihop. Men att använda två händer till en grej som är till för att man inte ska behöva använda någon hand känns väldigt, väldigt, väldigt onödigt. Men men, världen är full av idioter och folk som vill krångla till även den enklaste saken. Varför inte bara sätta telefonen mot örat och använda en hand?

Någon som har något att tillägga till detta ämne?

Anybody?

Har haft jäkligt svårt att somna den senaste tiden, så tänkte höra, har någon något tips på hur man ska göra för att bli trött eller somna typ? Alla förslag uppskattas!

/D

Veckans gud #2 - Brew Dog Brewery

Förlåt för förseningen men här kommer fredagens veckans gud, men denna gång är det inte en person som tar hem priset utan ett litet bryggeri i Skottland som heter 'Brew Dog Brewery'. Jag kunde helt enkelt inte ducka för ett bryggeri som gör en öl som är starkare än vodka. Ölet heter 'Sink the Bismarck' och alkoholhalten är hela 41 %.
Priset? För 33 cl får du punga upp 400 spänn...
Lite kort fakta om bryggeriet:

Brewdog grundades 2006 av vännerna James Watt och Martin Dickie, rugbyfans. Bryggeriet vid Kessock Industrial Estate i Fraserburgh producerade sitt första öl i april 2007. Det är Skottlands största oberoende ägda bryggeri och producerar omkring 120 000 flaskor i månaden för export till hela världen


http://www.aftonbladet.se/resa/resmal/europa/storbritannien/article6806219.ab

:)

You put a smile on my face every day and I love you for that.

OH NO!

Manfall bland läsarna. Beror det på mig eller på er? Jag vill säga er men måste nog samtidigt inse att det beror på min kassa och tråkiga uppdatering den senaste tiden.

Att bli känd genom att blogga är jobbigare och mer tidskrävande än vad jag först hade tänkt mig. Men quitters never win, and winners never quit, right? Synd bara att jag inte är någon vinnare så hejdå!

Nah, så enkelt ger jag inte upp.

Ni missade väl inte the beat poem här under? Tim Minchin är ett jävla geni.

Har förövrigt gått och skaffat mig en ny idol, men jag har ingen aning om vem människan är. 'Laserboy' kallar han sig på Syster Smisks blogg och han var väldigt underhållande. Jävla Jenny måste nog känna sig besegrad är jag rädd.
(Till dig som illustrerat denna underbara bild, du är grym.
Men jag är lite coolare än dig så därför snor jag bilden ändå.
Har du något du vill säga så går det bra att ringa mig på: 070-511 49 66.
Bra, då var det ur världen!)

Hur som helst, hörs lite senare. Och justja, ni har väl inte glömt att jag har en grej att berätta va?

Underbart!


True story again

Jenny är awesome!
Igen!
Glöm det inte!
Och hon gör världens godaste kakor!
Och köttfärssås!
AWESOMENESS
Jennys awesome blogg

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

If a woodchuck could chuck wood, he would and should chuck wood. But if woodchucks can't chuck wood, they shouldn't and wouldn't chuck wood. Though were I a woodchuck, and I chucked wood, I would chuck wood with the best woodchucks that chucked wood.



A woodchuck would only chuck as much would as Chuck Norris would allow it to, because the woodchuck shares Chuck's name. Therefore, Chuck must punish it and make it chuck as much wood as Chuck can. So, a woodchuck would chuck as much wood as Chuck could!

:)

Hello friends and strangers and strange friends and friendly strangers, have a great day!

OMG

Idag hände det något riktigt schysst kan jag ta och meddela! Men det kommer lite senare, har lite viktigare saker för mig nu. Hörs sen :)

PZ

Dreaming in Vegas, no, not Vegas. I meant Säter. Yeah, Säter is the stuff.

Satt hemma framför tvn och kikade på Frölunda-Linköping och vips så befinner jag mig i Dalsbyn. Här går det undan i svängarna, så se upp! Frölunda var asdåliga iaf, så jag missar nog inget, hoppas jag...

Min version av morgonen var tydligen en dröm, så jag har inget minne av vad som hände i morse. Coolt!

Imorgon är det en ny dag, precis som den här dagen var när den började. Nu när jag tänker på det så har alla och kommer alla dagar att någongång vara nya. Intressant. Det är en tanke som aldrig riktigt har slagit mig tidigare. Tänk vilka snilleblixtar man kan få här nere i den gamla delen av Dalsbyn!
Hur som helst, jag ska förbi vid jobbet och hämta lite grejer iaf. Annars vet jag inte vad som händer, den som lever för se. Eller för er då, läsa.

PZ

Inget vettigt, inget svettigt

Idag har jag inget vettigt alls att skriva om faktiskt. Jag tror dagen startade klockan tjugo i sju, men jag vet inte om jag bara drömde allt eller om det faktiskt var på riktigt. Hur som helst, jag sov en stund till och klev upp runt halv elva nångång. Efter det har det bara blivit lite diskning, städning och renbäddning. Underbart roligt!


Lite senare ska jag iväg till M&M och käka lite, blev bjuden på mat och det tackar man ju inte nej till i första taget. Skönt att slippa laga mat själv.

Jag har för övrigt upptäckt att Doodle Jump är världens i särklass bästa spel någonsin, ruskigt beroendeframkallande.

MOUSSE

Jordgubbs- och yoghurt mousse. Skaplig! Har bakat tårtor, eller ja, rättare sagt vispat moussen till tårtorna. Så mycket mer vet jag inte om jag skulle klara av. Anyhow, dom blev jäkligt nice iaf!

Idag har varit en jäkligt chill dag, gjorde ingenting fram till halv åtta typ. Efter det har jag som sagt vispat mousse och skottat snö. Var inte ett dugg bakis idag faktiskt, skönt :)

Det är förövrigt återigen ett jäkla tjat om att direktörer tar ut miljonbelopp i bonus trots att företaget går back. Intressant säger jag... Det är väl ändå upp till företaget och inte upp till media att bestämma hur bonussystemet ska se ut för anställda respektive direktörer. Och sen finns det väl antagligen en anledning till att vissa bara är vanliga anställda medans andra är direktörer. Det måste väl vara en kompetensfråga? Och alla företag fungerar väl på samma sätt? Det är bättre betalt att vara högre upp i "företagspyramiden". Men men, det är väl medias uppgift att väcka reaktioner och det lyckas dom ju med. Visst, jag är inte superinsatt i det hela men jag tycker att det hela tiden tjatas om bonusar för direktörer eller högt uppsatta inom företag...

Det blev visst inte 1 dm snö idag, snarare 1 meter... Askul säger jag bara! Jag älskar verkligen snö, den är verkligen underbar (Feel the irony...)

Aja, det här inlägget blev lite seriösare än vissa andra på senare tid.

PZ

Athena Bar

Ja, det blev alltså en sväng till Athena Bar igår. Måste säga att det stället överträffade mina förväntningar, det var fan kul till och med. Eller ja, till en början iaf. Jag har aldrig känt mig så obekväm i hela mitt liv som jag gjorde innan vi skulle dra. Men samtidigt känns det bra att veta att jag är så snygg att till och med killar vill ligga med mig. Inga detaljer...

Idag har varit en väldigt chill dag. Låg i sängen bra länge innan jag samlade ork till att kila bort till ICA och handla lite chips, cheez ballz, creme fraiche och pärondryck, då blev jag omtyckt. Sweet!

Hörs lite senare, jag har något riktigt smaskigt att berätta!

PZ

Stuck on my ela my elavator

Jenny is gästblogging and vill bara säga att jag, Louise, Matilda och Mathilda is the partypeople och dennis kan suga av oss, eller inte Mathilda hans syster alltså, det skulle vara weird......
ANYWAY snart blir det singstar! Det kommer låta vackert så jag varnar Dennis gannar här och nu!

Party like a schlagerstjärna

Fest ikväll! Eller ja, fest och fest. Blir väl lite chill hos mig med en drös folk och sen kanske vi ska kika förbi vid Athena Bar lite senare. Det blir nog asbra. Måste bara passa på att Jenny är grym på att köra bil, mer än så behöver jag inte säga. Haha!

Idag har varit en väldigt lugn dag, tog nyss en liten Jäger. Den satt fint.

Justja, 1 dm nysnö imorrn. Äntligen kommer det lite snö, det har ju varit en sån bristvara på den fronten den här vintern! Eller vad säger ni?

PZ

Rakt i ögat

Tjenare, klev nyss upp ur sängen och då är klockan ändå fem över tre. Har legat och myst hela dagen, awesome. Hur som helst, tankade ju hem en app igår som hette iKamasutra och den appen innehåller över 100 sexställningar från A till Ö. Jag visade appen för grannen igår och samma kväll fick jag ett sms där det stod att hon och hennes pojkvän kommit hela vägen till bokstaven P och skulle börja på Q. Imponerande säger jag bara, en annan har bara kört typ 8 av alla.

Veckans gud #1 - ABBA

ABBA röstades i tisdags in i Rock and Roll Hall of Fame som första svenska och första anglosaxiska band någonsin. Om inte det är värt att uppmärksamma så vet jag inte vad som är det? Utnämningen av Veckans gud stod länge och vägde mellan ABBA, Josef Fritzl som bad sina barn om pengar efter allt han gjort och Sharon Osbourne som nyligen förminskat brösten, men det blev alltså våra svenska stoltheter som tog hem det.

Jag vet inte om ABBA behöver någon närmare presentation, men om det finns någon idiot där ute så kommer den här:

ABBA var en framgångsrik svensk popgrupp, som bildades 1970 i konstellationen 'Fästfolket' och upplöstes i januari 1983.

Namnet ABBA kommer från medlemmarnas initialer:
Agnetha, Björn, Benny och Anni-Frid. På skivomslag skrev gruppen ofta namnet med det första B:et spegelvänt, vilket också blev gruppens logotyp.

ABBA bestod av två gifta par: Björn Ulvaeus och Agnetha Fältskog samt Benny Andersson och Anni-Frid 'Frida' Lyngstad. När derasäktenskap upplösts 1979 respektive 1981 upphörde allt turnerande och gruppen upplöstes slutligen i början av 1983 då Agnetha tillkännagav att ABBA splittrats. Medlemmarna började efter det att arbeta med andra projekt, Björn och Benny med musikalenChess och Agnetha och Anni-Frid med sina fortsatta karriärer som soloartister. Sista albumet med ABBA var The Visitors, som kom ut 1981. Titelspåret 'The Visitors' liknar inget annat som gruppen spelade in och hade även politiskt laddad text om hur det är att leva i en diktatur och vänta på besök av främlingarna i form av säkerhetspolisen.


Då ABBA upplöstes 1983 hade gruppen sålt omkring 180 miljoner skivor.
ABBA är, med sina i dag över 400 miljoner sålda skivor i hela världen, Sveriges mest framgångsrika musikexport genom tiderna, och fortsätter sälja 2-4 miljoner skivor varje år. ABBA blev den första popgruppen från Kontinentaleuropa/Norden att under en längre tid nå större framgångar i den engelskspråkiga världen.


ABBA - i siffror:
  • 54 – i så många länder gavs Waterloo ut på singel efter segern i Brighton.
  • 1 000 000 000 – Jo, en miljard dollar erbjöds Abba för en återförening år 1999.
  • 8 – är antalet studioalbum gav gruppen ut under sina tio år som band.
  • 25 – låtar finns med på karaokespelet Singstar Abba, som släpptes för Playstation år 2008.
  • 375 000 000 – är det närmast ofattbara antalet skivor som Abba sålt hittills.
  • 120 – pund satsade managern Stikkan Anderson på att Waterloo skulle vinna den europeiska melodifestivalens final den 6 april 1974. Oddset för seger var 20-1.
  • 1 500 – antalet ivriga fans som köade vid Sydneys flygplats för att få se gruppen anlända till Australien i februari 1977. Totalt spelade bandet för 145 000 personer under elva konserter.
  • 4 343 000 000 – är antalet kronor som filmversionen av Mamma Mia! har dragit in totalt sedan premiären sommaren 2008.

Awesome

Kan ju även passa på att visa er det här, klicka på bilden för att förstora den. Och jag kan inte hålla med mer om det som sägs förresten...



--

Tankade även ner en app till iphonen nyss som heter iKamasutra, helgen kanske är räddad?

Stay tuned!

Idag utser jag "Veckans gud". Vem denna personen blir är inte riktigt klart än, men det finns några alternativ. Så kika in runt klockan fyra, 16.00 alltså. Då presenterar jag Veckans gud #1. Stay tuned!


Pengar rullar in som dom ska

Kanske ska kontakta Google och kräva dom på lite pengar efter all den marknadsföringen dom fått på min blogg den senaste tiden. Jag menar, kolla bara det förra inlägget. Dom lär väl antagligen ha en marknadsföringsbudget som det går att tulla lite av. Kort och gott, jag marknadsför dom helt spontant och dom ger mig pengar för det. Vad tror ni om ett par miljoner kronor? För det är väl så det funkar?

Förhoppningsvis blir jag välavlönad för mitt hårda marknadsföringsarbete. I värsta fall blir jag stämd för att jag strider mot deras copyright. Eller så får jag leta vidare när det gäller sätt att tjäna pengar på. Vad tror ni?

PZ

Skumt, flummigt och alldeles underbart

Återigen kommer ett inlägg tillägnat Max. Oroa er inte, han har inte drabbats av någon akut psykisk sjukdom eller nåt, han är alltid så här. Enjoy again!

Tusentals barn dör varje dag av svält, men vafan lite död har väl ingen dött av? Den gamla påven dog av döden. Det är ju lite lustigt, för det gör nog dom flesta. Och det måste ju bevisa att han inte va mycket bättre än nån annan. Men vad vet jag, jag är ju bara doktor, sa flickan och sket i skorna! Man kan nästan säga att jag är en fiskmås. Fråga mig inte varför, jag bara känner det på mig. Undrar hur det känns att flyga, kanske är som att hoppa i en vattenpöl. Hur många barn får jag när jag blir stor? Hmm.. Svår fråga faktiskt.

www.google.se

Kanske skulle ta reda på det snart. Glass är gott och fiskbullar smakar som fisk fast i bullform! Märkligt alltså, vem fan skrev sveriges nationalsång? Inte vare jag iallafall! Hur fan ska jag kunna koncentrera mig när alla tycker att små hundvalpar är så jävla söta? Jag menar rapé lingon smakar fan rapé med lingonsmak! Hur ska man kunna leva med det på sitt samvete? Många frågor inga svar, det är grejer det! Jag går och fiskar nananana(8) grymma grejer.. NOPE!

www.google.se

Om man skulle dela upp Sverige i tre delar, med dom korta människorna i den norra halvan och dom långa i den södra halvan av landet, och dom med skostorlek 45+ på öland och gotland tror jag att vårat samhälle skulle fungera mycket bättre! Men jag vet inte var man skulle göra av alla med ihopväxta ögonbryn. Dom får typ flytta till Danmark eller nått. Jag menar, hur snyggt är det med ett jävla McDonald's-M i pannan? Jag undrar lite när hösten tar slut, det känns fan inte som det är höst nu.. Men det är ju ingen snö. Kanske ska köpa ett paraply så de blir bättre väder nån gång.

www.google.se

Jag ska bli toalettdesigner när jag blir lite större! Det är mitt mål här i livet. Är inte rymden lite överskattat? Jag menar det är väl lika bra att vi ägnar mer tid till viktiga saker, t.ex. sorkar, än att forska om rymden? Alla som är lyckliga räcker upp en hand nu... Tänkte väl det, det va inte många. Om Lasse Kronér hade varit programledare för alla tv-program i hela världen skulle ju alla va mycket lyckligare! Glögg är fett gott! Jag vill ha de nu! Om man sväljer en glödlampa, kan den komma ut den naturliga vägen? Jag har ingen vidare lust att testa, men det blir säkert av nån dag. Hade Jesus några syskon? Jag har aldrig läst bibeln så jag har ingen aning. Men de ska jag ta reda på tror jag.

www.google.se

Musik är en viktig del av mitt liv, det ska du ha jävligt klart för dig! Musik är liksom en bra sak! Den här världen skulle inte funka utan det! Precis som att världen inte skulle funka utan kvinnor och höstlöv! Och det vill jag tacka er för. Danke alla kvinnor och höstlöv! Om jag skulle åka till en öde ö skulle jag ta med en karta över Falkenberg, en pinne, en spikpistol, fyra pennor, en sten, en colaburk och tolv badbollar. Sen skulle jag bygga en flotte av dom sakerna och åka hem! Jag skulle vilja ha en ponny med tre ben så jag kunde ge den till alla svältande barnen på gotland. Då skulle nog dom bli glada och göra mig till deras gud. Så skulle jag sitta på min tron och använda dom som mina små gotländska slavar och äta upp all deras mat och kasta rutten frukt på deras katter. De skulle nog inte göra så mycket eftersom att jag har hört att alla gotländska katter har skabb! Jag vet inte riktigt om det är sant, men det låter trovärdigt. Det skulle va coolt om det blev inbördeskrig mellan öland och gotland. Då skulle jag lätt va på ölands sida. Men vem skulle inte va det?

www.google.se

En stol, ett bord och en soffa är allt man behöver när man ska åka till Norge. Jag ska bygga en gunga nån dag. Snacka om att man skulle leva livet om man hade en gunga! Fyfan va kung man skulle va när nån kom och fråga vad man gör på fritiden och man kan svara att man gungar. Känns lite bittert att jag bara har typ 63 år kvar att leva. Jag fattar inte hur jag ska kunna fördriva all den tiden. Och snart kommer tomten, då blir det ett jävla drag.

www.google.se

Har du läst hela det här blogginlägget måste du ha mycket tid över i ditt liv att inte göra ett piss! Men jag kanske inte ska säga så mycket eftersom att jag har skrivit hela det här blogginlägget! Hare ganska nice.. fågelbajs!

WWW.GOOGLE.SE


PZ

Höjden av lathet?




PZ

Veckans gud

Med start fredag ska jag återuppta en grej vi körde på DMB Music. Nämligen att varje vecka utse en person som blir "Veckans gud". Det kommer först komma en kort motivering till varför personen blivit utsedd och sen en liten kort presentation om personen i fråga. En mycket viktig sak, så missa det inte!

Veckans gud #1 på fredag alltså, stay tuned!

PZ

Fågeln Roger

Idag tänkte jag att vi skulle diskutera låten “Det var en gång en fågel” av Laser. Låten är uppbyggd som en saga, det kan man då enkelt se på inledningen av texten som börjar med det klassiska “Det var en gång…”.

Sagan börjar något i stil med;
Det var en gång en fågel. En liten fågel som bodde på landet och Roger hette han. Han ville gärna leka med sina vänner, men det fick inte han…
Nu kan man ju fundera lite kring varför inte Roger fick leka med sina vänner, är det för att Roger kanske är pedofil och hans vänner små barn? Eller är det för att Roger är socialt inkompetent och skadar allt och alla i sin omgivning med tanke på att han bor på landet, flera mil från någon civilisation? Jag har inget riktigt svar helt enkelt.

Det tråkigaste med sagan är helt klart att den slutar väldigt sorgligt och Roger blir skjuten i magen. Det är den gamla jägaren Pär som är lite hungrig och vill äta en fågel med lite potäter. Men trots att Roger blir skjuten i magen så överlever han och hinner iväg innan den gamle jägaren Pär hittar honom, och tur är väl det för det vore ju hemskt om Roger skulle bli uppäten. Men nu kan man ju istället fundera över hur Roger kommer att klara sig, skottskadad och allt. Med tanke på att han bara är en liten fågel så måste han ju ha ett jättesår i magen som antagligen blir infekterat och han dör ändå.

Vad tror ni om mina hypoteser?

PZ

Livet är inget för amatörer

Det här inlägget är tillägnat Max, killen med världens underligaste hjärna. Enjoy!



Om man är inomhus och ska gå ut och man får veta att det antingen är 40 plusgrader eller 40 minusgrader, vad skulle man ta på sig för kläder då? Om man inte fick ta av sig kläderna man tagit på sig när man väl kommer ut, skulle man ta på sig svinvarma vinterkläder eller typ t-shirt och shorts? Jag skulle nog ta på mig vinterkläder, för om det är 40 minusgrader skulle man slippa frysa ihjäl och om de är 40 plusgrader skulle man antagligen svimma av värmeslag och slippa uppleva hettan. Fast vad är oddsen att man inte skulle kunna gissa om de är 40 plus eller minusgrader ute?

Undrar om kan man jobba som googlare, alltså bara sitta och googla saker och få pengar för de. De skulle va rätt sweet. Något annat som är rätt sweet är ju barnkalas. De är lite synd att man aldrig får gå på kalas längre. Allt va mycket bättre när man va liten, då fick man alltid som man ville. Hur kommer det sig att man måste växa upp och bete sig som en vuxen person? De är ju ganska ostek faktiskt, man måste jobba, tjäna pengar och prata fint. Jag är ju inte bra på nån av dom där sakerna. Hur fan ska man klara sig i vuxenlivet? När räknas man som vuxen? Är det när man har fru, barn, volvo, villa och hund. Isf kommer jag aldrig bli vuxen. Jag pissar på vuxenlivet.


PZ

Luftslottet som flickan hatade

Nu sitter jag och avnjuter en kopp kaffe innan jag ska ta tag i lite teoriplugg. Dags att ta det där jävla körkortet nu! Är kanske lite sent ute, men bättre sent än aldrig. Right?

Såg sista filmen i Millenium-trilogin igår, Luftslottet som sprängdes, och för att sammanfatta hela trilogin så är det väl enklast att säga att den var som fritt fall på gröna lund. Första filmen var bra, sen gick det bara utför. Blev lite för mycket Terminator över det hela, Lisbeth Salander var ju i princip odödlig. Jag menar, hur många människor överlever ett skott i höften, ett skott i axeln och ett skott i huvudet. Inte nog med det, efter tre kulor i kroppen ska du bli begravd också. Hmm, om man inte dör av skotten borde man väl åtminstone dö av typ kvävning eller nåt under all den där jorden. Men nej, inte Lisbeth inte.

Hörs lite senare!

PZ

McDonald's

Då var första "arbetsdagen" avklarad. Introduktionen gick bra trots att den avbröts pga ett brandlarm på Kupolen så hela stället fick utrymmas. Det var lite smygroligt faktiskt och då fick man verkligen se hur utrymningen fungerade på riktigt, haha. Hur som helst, fick massa böcker och papper att läsa igenom tills jag börjar på riktigt den 5 april. Kläder också, som var lite skumma i storlekarna så måste fixa det.. Hur som helst, tror att jag kan trivas på det där stället. Skönt folk som är jämngamla med en själv.


Kommer antagligen utveckla en donkenfetish så jag bara kommer tända på att bli tvångsmatad med BigMac's, men men, jag är inte bitter. Skräpmat är gott och sex är skönt, kanske kan bli en bra kombo. Vad tror ni? Finns det någon som har en donkenfetish kanske? Dela gärna med er isf! ^^

Film nu, hörs imorrn.

PZ

Waiting game

Inväntar introduktionen på donken som börjar klockan fem. Känns sådär om jag ska vara ärlig men samtidigt är det ett jobb och pengarna är bättre än inga pengar alls. Kan nog bli rätt kul, finns nog en del skönt folk på plats. Men det är väl sånt som visar sig antar jag. För ett halvår sen kunde jag absolut aldrig tänka mig att jobba på donken, men idag så gör jag alltså det. Fick tillochmed mitt första personalsms igår, skumt!


Funderar även på att söka lite andra jobb så man inte låser fast sig vid ett arbete, jag är fortfarande ung och dum och funderar fortfarande över vad jag vill göra i framtiden. Nej just ja, jag ska ju bli rik genom mitt bloggande. Hur kunde jag glömma det?

--

Just nu sitter jag i soffan tillsammans med den här idioten och kikar på tv och äter kakor. Hade nyss grannen och grannsonen på fikabesök. Hur som helst, hejdå.

PZ

Snart erövrar jag bloggvärlden!

Sakta men säkert tar jag över bloggvärlden. Planen är att bli den mest kända och mest awesome bloggaren där ute. Vägen är lång, offren är många men det är det värt! Jag ska bli känd, jag ska mingla med allt coolt folk på klubbarna på Stureplan. Det är väl så man gör när man är en asball bloggare som är askänd? Det tror jag iaf, det hoppas jag med för den delen. Varför ska jag annars lägga ner någon tid på det här? Annars säger jag bara; Kungen, watch your back or should I say ass? :)

Hur som helst, kakorna är i ugnen och jag chillar som vanligt. Btw, läsarantalet har stigit från en person till hela 23 stycken på en dag, inte helt fyskam ^^

PZ

Foodtime

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Har slängt in en form med potatisgratäng i ugnen och så blir det lite kassler till det. Blir nog asbra! Fröken Efraimsson ligger på soffan och väntar på att bli serverad. Lyxliv.

Efter käket ska jag baka lite sirapskakor så man överlever kvällen. Blir nog till att kika på Flickan som lekte med elden också. Såg Män som hatar kvinnor igår och den var helt okej! 4 av 5 toasters typ! Men men, nu är det dags att käka!

PZ

True story :)

Jenny is the awesome shit!!!!!!

Ny design, finally!

Sådär! Nu har jag pulat halva dagen på den där jäkla designen och finally är den klar. Tänk vad man kan åstadkomma genom att bara testa sig fram. Här kommer bilder på Före och Efter förvandlingen.

Före


Efter

Vad tycks? Hiss eller diss?

--

Just nu sitter jag och väntar på att Jenny ska komma hit, sen ska vi dra och handla lite käk. Imorgon är det första dagen på Donken för min del, startar med introduktion klockan 17. Wish me luck!

PZ

Bambi

Det där med att ändra bloggdesignen var inte min grej känner jag, blir inte riktigt som jag vill och testar mig fram typ. Bambi på hal is, eller på ett halt tangentbord kanske? Jag vet att jag är asrolig, så skratta, för all del!

Update kommer lite senare!

Just chillin' again, and again

Nej, nu blir det att göra ett nytt försök med bloggen. Fixa en ny design så det känns lite seriösare, jag ska fan bli känd utan att behöva vara bög som alla andra manliga äckelbloggare, eller bo i Stockholm. Så du Jenny, ikväll får du fan hjälpa mig! ^^

What else? Jo igår lagade Jenny mat åt mig och Mathilda, det blev jäkligt gott faktiskt. Sen visade jag vem som är den bästa bagaren. Eller vad säger du Jenny? ;)

Snart kommer pappa förbi en sväng, blir säkert en och annan fifa-match och ikväll kanske jag ska kila upp till mor och gratta henne. Får se hur det blir med det sistnämnda, har nämligen en bror som fått magsjuka och det känns inte så jäkla lockande att dra på sig. Men men, det visar sig helt enkelt!

PZ

Om mig

Min profilbild

desu


Vem är då denna skumma filur? Jag heter Dennis Sundberg och är 20 år gammal och kommer från det exklusiva Säter i Dalarna.

Målet med denna blogg är enbart att jag ska bli känd så jag blir rik och får mingla med alla kändisar på stureplan. Nu vet ni.

Just ja, bloggen kommer att handla om allt mellan himmel och jord, så don't miss out on anything!
RSS 2.0